Ronald Kingma

Geboren en getogen in Appingedam, een echte Damster. Na omzwervingen in Nederland uiteindelijk via Hilversum in Putten terecht gekomen waar ik inmiddels vele jaren samen met mijn gezin met plezier woon.

Sinds 2007 zelfstandig ondernemer in het vakgebied cybersecurity. In 2016 gestart met Access42, gevestigd in Leusden. Een van mijn persoonlijke doelen is dan ook een veiligere digitale samenleving. Ook op lokaal niveau (gemeente Putten) is hier denk ik winst te behalen. Dit blijkt wel uit de landelijke cijfers rondom cybercriminaliteit.

Naast het ondernemen ben ik op meerdere vlakken actief binnen Putten, o.a. Volleybalvereniging OMS en voorzitter van de MR (Gabrielschool).

De politiek is voor mij relatief nieuw, uiteraard volgde ik alles al vanaf de zijlijn. Maar in plaats vanaf de zijlijn te roepen wil ik graag iets doen voor Putten en haar inwoners. Schouders eronder en meehelpen. Vanuit mijn achtergrond als IT-er/security specialist ben ik continu aan het innoveren. Het belangrijkste verschil tussen de overheid en het bedrijfsleven is het ontbreken van de prikkel om "concurrerend" te werken en dus te innoveren. Het kan volgens mij efficiƫnter!

Hier wil ik graag aan meewerken en mijn steentje aan bijdragen. Belangrijk vind ik een eerlijk, open en integer bestuur met een heldere visie naar de toekomst.


De VVD in Putten is vernieuwend en Van en Voor Dorpsgenoten!