Glenn van Koot

Hé Glenn hier,

Geboren en getogen in PuttenCity. 23 jaar en momenteel werkzaam als vertegenwoordiger. Voorheen een aantal jaren binnen de horeca gewerkt als kok. 

Vanwaar de energie in de politiek? Ik beken je heel eerlijk dat het me nooit zo heeft bezig gehouden tot dat ik een goed gesprek heb gehad met een VVD lid. Het is ook een mooie manier om zo verder te kunnen werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Ik haal veel energie uit gesprekken met mensen en zie bij een mening altijd weer een waarde hangen waar je iets mee kunt.

Ik ben graag te vinden op de sportieve fietsen en geniet dan van de natuur. Sporten is voor mij een bron van inspiratie en zo stuit ik altijd weer op ideeën of conflicten die mij opvallen in een omgeving. Het is belangrijk om naar een passende oplossing te zoeken voor veel situaties.

Het ideale beeld is natuurlijk dat je iets gaat oplossen alleen blijkt dat vaak gewoon niet haalbaar en zul je toch moeten kijken naar het geen dat wel haalbaar en mogelijk is. Kom je mij tegen? Aarzel niet spreek me gerust aan, ik hoor graag wat je dwars zit over de omgeving of nog belangrijker wat je al goed vind gaan in onze gemeente!