Anja ten Bolscher

Geboren in het oosten van het land, vanwege de werkzaamheden van mijn man verhuisd naar Amersfoort en na enkele jaren zijn we in Putten gaan wonen waar we inmiddels alweer ruim 30 jaar samen met onze kinderen met veel plezier wonen.  Een fijn kleinschalig dorp wat is gelegen in een prachtige omgeving met bossen, water en een centrum waar de meeste dingen voor handen zijn.


Ik heb mijn hele leven al op de landelijke VVD gestemd maar het is nooit mijn ambitie geweest om mij met de politiek bezig te houden, Door de aankondiging van de komst van flexwoningen in onze buurt en de manier waarop dit proces verliep ben ik mij gaan verdiepen in de gang van zaken in de plaatselijke politiek, ik was verbaasd (en geïrriteerd) over de manier waarop plannen en afspraken worden gemaakt ik miste keer op keer de visie op heden en de langere termijn.


We gaan samen met een groep enthousiaste dorpsgenoten de VVD oprichten, op deze manier hoop ik mijn steentje te kunnen bijdragen om Putten mooier, beter, gezelliger en liberaler te maken. Ik wil graag mee discussiëren en beslissen om dingen die ertoe doen in beweging te krijgen en niet met commentaar langs de zijlijn blijven staan.
Zaken die ik belangrijk vind zijn de keuzevrijheid voor mensen zodat er niet alleen vanuit de overtuiging van een beperkte groep besluiten voor iedereen worden genomen. Verder is de mobiliteit in en rond Putten onder der maat, dit kan echt beter, ook zou ik mij willen inzetten voor een eigen Puttens museum in het centrum van ons dorp met een educatieruimte waar we ook het verhaal van Putten kunnen blijven vertellen, De belangen van onze jongeren vind ik ook belangrijk, ik hoop dat wij hierin kunnen bijdragen zodat zij niet meer voor uitgaan en wonen hoeven uit te wijken naar omliggende plaatsen


Natuurlijk zal ook de gezondheidzorg mijn aandacht hebben ik ben werkzaam als verpleegkundige in het MMC in Amersfoort eerst op de OK en alweer enige tijd op de afdeling cardiologie.

In mijn vrije tijd ken ik geen verveling, ik tennis, wandel, lees, tuinier, schilderen, beeldhouw en ga graag op vakantie.

Ik hoop dat de VVD vanaf volgend jaar maart voor de belangen van veel mededorpsgenoten mag opkomen!