Marc Mabelis

Aangenaam, Marc Mabelis, 49 jaar, vader van 2 kids, Mila en Finn en gezagvoerder bij de KLM. In 1972 geboren in Bussum en na 6 maanden verhuisd naar Putten, waar mijn overgrootvader ooit hoofdmeester was op School Huinen. Mijn hele leven, met een klein uitstapje naar Harderwijk van 1 ½ jaar, in landelijk Putten gewoond.


De kinderen zitten inmiddels beiden op de middelbare school in Ermelo, maar tijdens hun basisschooltijd op OBS “De Schovenhorst” ben ik meerdere jaren lid geweest van de ouderraad (OR), de laatste jaren als voorzitter. Waarom? Om me in te zetten voor een nog leukere schooltijd voor de kinderen, dan ze al kregen vanuit school, door het organiseren van waanzinnig leuke activiteiten.
De laatste jaren ben ik lid LIONS Club Putten “Arkemheen”, een WeServe club van ongeveer 25 mannen. We zetten ons in voor het algemeen belang van onze medemens, door gelden in te zamelen voor goede doelen. Zo rijden we ieder rijden een toertocht, ondersteunen het Jeugd Muziek Podium en allerlei andere mooie  goede doelen.

Dat is ook gelijk de reden waarom ik weer terug ben bij de VVD. Inzet voor de medemens, de mede Puttenaar, bij de partij Van en Voor Dorpelingen. Ik wil me graag hard maken voor eenieder zijn belang, vanuit de liberale gedachte. Uitgaan van wat we allemaal kunnen, daadkrachtig, zonder ellenlange onderzoeken en discussies. Oplossingsgericht, zonder stokpaardjes of prestige.

Samen werken aan een toekomstig bestendig dorp, waar jong en oud zich fijn voelen, trots zijn op “hun” dorp, waar wederzijds respect het uitgangspunt is, wat mooie terrassen kent, een bruisend centrum, voldoende werkgelegenheid, goede voorzieningen en waar betaalbaar wonen de norm is. Kortom, Putten een dorp voor jou en voor mij, door ons samen.