Dimri Bruggeman

Geboren in Herkingen en opgegroeid in Dirksland op het Zuid-Hollandse eiland Goeree-Overflakkee Inmiddels al ruim 20 jaar woonachtig in Putten, waar ik met veel plezier woon samen met vrouw, zoon en dochter.

 

Op dit moment al zo’n 15 jaar werkzaam bij Coops Kunststoffen BV in Wijchen, een internationaal georiënteerde groothandel in kunststof platen en tevens productiebedrijf van kunststof beglazing voor onder andere industriële roldeuren. De laatste 8 jaar in de functie van Operations Manager.

 

Daarnaast ben ik ook actief op het maatschappelijke vlak. In het verleden ben ik actief geweest als zijnde bestuurslid jeugdzaken bij PLTC De Vale Ouwe. Momenteel ben ik voorzitter van SDC Putten en bestuurslid van de Puttense Sport Federatie. In mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek of ben ik lekker bezig in de tuin.

 

Voor mijzelf is de politiek een redelijk nieuw werkveld, maar heeft wel altijd mijn interesse gehad. Dit heb ik van huis uit meegekregen, daar ik opgegroeid ben in een politiek actief gezin. Ik vind het belangrijk om, ook op politiek gebied, mijn steentje bij te dragen voor de toekomst van ons mooie dorp. Denk graag in concrete oplossingen en vind het een mooie uitdaging om samen te werken, op basis van wederzijds respect, om zo te bouwen aan een dorp, waar jong en oud zich thuis voelt.