Jasmijn Heinen

Geboren in Amsterdam, maar al bijna 20 jaar woonachtig in Putten. Sinds 2 jaar heb ik een eigen huisje bemachtigd midden in het dorp. Hier woon ik met enorm veel plezier. Als starter op de woningmarkt mag ik hier enorm dankbaar mee zijn, er zijn vele van mijn leeftijd die noodgedwongen in andere plaatsen moeten rond kijken en zich daar moeten vestigen. Hoe zonde is dat, de jongeren zijn de toekomst van Putten. 

Ik ben van huis uit christelijk opgevoed en deze normen en waarde draag ik nog steeds met mij mee. Op politiek gebied kijk je dan al gauw naar een ChristenUnie of CDA. Door de jaren heen ben ik mij meer gaan verdiepen in de politiek en achteraf gezien kon ik mij meer vinden in de standpunten die de VVD voor ogen had. 

De intentie om zelf politiek betrokken te zijn in een gemeente had ik tot voorheen nooit gehad. De VVD in Putten trok onverwachts wel enorm mijn aandacht. Ze tonen visie en betrokkenheid voor alle burgers, dus ook voor de jongeren. Bijvoorbeeld op het gebied van woningen, uitgaansgelegenheden en sport. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst. 

De VVD heeft hier goede standpunten in genomen en daarom heb ik mij aangesloten bij de VVD in Putten. Op deze wijze wil ik mijn steentje bijdragen, om mee te helpen aan een beter dorp Putten. Samen kunnen we bouwen aan een toekomst die rekening houdt met alle dorpsgenoten. Dus niet alleen commentaar leveren, maar daadwerkelijk wat doen!