Hedi Wassink

Ik ben geboren in Winterswijk in een ondernemersgezin. Dat is de basis geweest voor mijn verdere ontwikkeling. Wij, mijn ouders, mijn broer en ik, vormden een zeer harmonies gezin.

Naast het bedrijf, hetgeen voor iedereen betekende de handjes uit de mouwen steken, hadden we vanaf mijn geboorte al paarden en honden. Dat is nog steeds mijn grootste hobby.

Na mijn studie (Commerciƫle Economie) ben ik gaan werken bij Douwe Egberts in Utrecht, eerst op de afdeling Corporate Planning en later als product manager Pickwick Thee. Van de consumenten marketing ben ik over gestapt naar de farmaceutische marketing , voor Duphar (onderdeel Solvay) en Gist Brocades (nu DSM).

Vanaf 1983 ben ik zelfstandig ondernemer. Ik houd me bezig met het invoeren van Customer - en Employee Experience  bij organisaties en instellingen. Belangrijke vragen daarbij zijn,  hoe houd ik als bedrijf klanten en medewerkers tevreden en hoe bind ik klanten en medewerkers aan mijn organisatie?

Wij, mijn man en ik, zijn in 2005 in Putten komen wonen. Een heel mooi dorp en buitengebied. En dat willen we graag zo houden.

Mijn hele leven stem ik al op de VVD, een jaartje een uitstap gemaakt.

De doelstellingen van het verkiezingsprogramma 2022- 2026 van de VVD spraken mij erg aan:

  • Een dorp waar het leven fijn is
  • Een bloeiende lokale economie
  • Waardevol samenleven
  • Een veilig dorp
  • Een gemeente die klaar staat voor de Puttenaren

Graag wil ik een bijdrage leveren aan, de invulling van het lange termijnplan om bovenstaande doelstellingen te realiseren.

Putten, Van en Voor Dorpsgenoten