Statenleden Provincie Gelderland bezoeken oversteek Hoofdlaan

Vanmorgen waren de statenleden van de Provincie Gelderland in Putten om te kijken naar de gevaarlijke oversteek bij de Hoofdlaan. Plaatjes zeggen meer 1000 worden… Vanuit de VVD Putten waren Jorrit en Albert aanwezig. Helaas de enige plaatselijke partijvertegenwoordigers die er ook waren.

De bewonersgroep (Klankbordgroep kruising N798/Hoofdlaan) die heeft aangegeven wat er verbeterd moet worden. De oplossing lijkt richting een rotonde te gaan.  Iets waar de aanwezige statenleden nu ook herkenning bij hebben! Als VVD Putten hebben we hier al langer voor gepleit (staat ook in verkiezingsprogramma) en we nemen dit zeer zeker mee in de coalitiegesprekken. 

Wij denken dat provinciaal en plaatselijk er voldoende inzicht is en een herkenning van de noodzaak om deze (levensgevaarlijke) oversteekplaats nu eindelijk echt aan te pakken. Zowel de bewonersgroep, statenleden en de aanwezige fietsersbond hadden net als wij een eensgezind om dit op te lossen. 

Tevens hebben we kennis gemaakt met Mark Smits, statenlid van de VVD Gelderland. We gaan nu als VVD Putten en Gelderland samen optrekken hierin.